Bine ai venit la petrecerea perfectă!

Alătură-te nouă în această cursă spre fericire și sărbătorește cu stil!
WhatsApp Image 2023-10-07 at 21.40.02_b7b93dde

Noi, cei din echipa TURBO PARTY, susținem cu tărie conceptele de calitate superioară și ne-am dedicat să aducem în viața ta momente de bucurie și distracție neegalată.

Suntem pasionați de a crea experiențe unice, de la petreceri private pentru adulți, la petreceri fermecate pentru cei mici. Cu ani de experiență în organizarea evenimentelor, echipa noastră entuziastă își propune să transforme orice ocazie într-o amintire de neuitat.

Care este misiunea noastră?


Misiunea noastră este să oferim un mediu calitativ pentru sărbătorirea evenimentelor speciale, cum ar fi aniversări, petreceri și întâlniri festive. Aceasta implică crearea unei atmosfere pline de bucurie și entuziasm, furnizarea de facilități adecvate pentru divertisment, ospitalitate și servicii de calitate pentru a asigura că evenimentul sărbătorit este unul memorabil și plăcut pentru invitați

De ce suntem cei mai buni în ceea ce facem?

În ceea ce privește conceptul TURBO PARTY, intrând pe poarta privată a acestui spațiu unic, se pare că pășești într-o realitate alternativă, plină de fericire și entuziasm. Aici, experiența este cu adevărat diferită, deoarece se transformă într-un Univers al bucuriei, unde zâmbetele și râsetele domină atmosfera. Acesta devine un loc în care oamenii buni se adună pentru a sărbători împreună și pentru a crea amintiri speciale. Astfel, intrând în acest spațiu, nu doar că îți schimbi locația fizică, ci și perspectiva asupra momentelor de sărbătoare, aducând în prim plan un sentiment puternic de împlinire și fericire.

Dotări TURBO PARTY

Dotat cu echipamente profesionale și distractive, spectacolul de lumini te va transpune într-un univers magic, amplificând fiecare moment al petrecerii. Din culori strălucitoare în jocuri de lumină sincronizate, spectacolul nostru de lumini creează atmosfera perfectă pentru a transforma totul, într-un Paradis al distracției.
Fie că este vorba de petreceri exclusiviste, evenimente majore sau zile speciale ale copiilor, magia noastră vizuală adaugă un plus de farmec și amuzament fiecărei experiențe.
Mai mult, ne asigurăm că micuțul tău se va bucura de fiecare moment petrecut aici. Avem o gamă variată de facilități, cum ar fi:
Tobogan -traseu de coborâre care va încânta și va încuraja competiția amicală.
Piscina cu bile- o zonă plină de culori, unde copiii pot înota și se pot juca printre bile colorate.
Obstacole- provocări antrenante care dezvoltă abilitățile motorii și spiritul de aventură al copiilor.
Copiii se pot distra în locul lor de joacă, dedicat, o lume magică, unde au acces la o piscină cu bile și obstacole și pot descoperi panoul interactiv Knowla Box, care îmbină lumea virtuală cu mișcarea fizică.
Knowla Box pentru perete si podea este un dispozitiv multimedia interactiv proiectat să inspire copii. Permite proiecţia imaginilor luminoase, verticale şi orizontale în format mare.
Permite o varietate de metode de interacţiune cu imaginea proiectată: se poate lovi cu mingii, se poate scrie cu pixul, tastatura sau cu ajutorul mouse-ului.

WhatsApp Image 2023-11-13 at 20.48.38_25124898
WhatsApp Image 2023-11-13 at 20.46.58_3bd6e24e

‼NOU PARTENERIAT DE COLABORARE ÎNTRE MONDUVER ȘI TURBO PARTY‼

Cu bucurie vă anunțăm că, TURBO PARTY a încheiat un Acord de Parteneriat deosebit de util în domeniul educației copiilor noștri, consolidându-și colaborarea cu MONDUVER, SOLUȚII LINGVISTICE ȘI ATELIERE EDUCAȚIONALE.

Împreună cu profesori licențiați în Filologie și profesori nativi calificați, cu o vastă experiență și o puternică vocație pentru predare, ne propunem să oferim celor mici cursuri de limba engleză, franceză, spaniolă, catalană, portugheză, germană, japoneză, rusă și alte limbi la cerere.

Scopul nostru comun este să furnizăm instruire specializată pentru a îmbunătăți cunoștințele limbilor străine, concentrându-ne pe vocabular, gramatică și comunicare. În cadrul acestor cursuri, participanții vor avea oportunitatea să lucreze la cele mai relevante domenii specifice ale limbii respective, dezvoltându-și astfel fluența și pronunția corectă.

Mai mult, pe lângă gama variată de cursuri lingvistice, vom oferi și CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ pentru copiii noștri dragi.

În colaborare strânsă cu MONDUVER, SOLUȚII LINGVISTICE ȘI ATELIERE EDUCAȚIONALE, vom pune la dispoziția participanților oportunități unice de dezvoltare a abilităților și competențelor personale. Cursurile noastre de dezvoltare personală vor acoperi aspecte esențiale precum gestionarea emoțiilor, comunicarea eficientă, creativitatea, rezolvarea problemelor și multe altele.

Suntem dedicați nu doar îmbunătățirii competențelor lingvistice ale copiilor, ci și dezvoltării lor în ansamblu, contribuind astfel la formarea unor indivizi echilibrați și pregătiți pentru provocările viitoare.

Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii de descoperire personală și să oferim împreună resursele necesare pentru a construi o bază solidă în dezvoltarea lor educațională și personală.

Avantajele TURBO PARTY

Pentru copii, joaca, are o semnificație complexă, cuprinzând elemente precum mișcarea fizică care îi stimulează să exploreze lumea din jur, activitatea mentală care îi ajută să dezvolte gândirea și creativitatea, senzațiile tactile și emoționale care îi conectează la realitate și îi fac să simtă bucuria momentului, toate acestea contribuind la oportunitatea de a se exersa în diferite abilități și de a învăța într-un mod natural și plăcut.

Venind la noi, veți descoperi un mediu sigur și captivant, unde copilul dumneavoastră va trăi momente de neuitat, iar părinții se pot relaxa și se pot bucura de timpul petrecut alături de cei mici.
Vă așteptăm cu drag să ne fiți oaspeți și să vă oferim o experiență de neuitat în lumea noastră minunată: TURBO PARTY!

Locația TURBO PARTY