WhatsApp Image 2024-01-04 at 22.49.35_f5171081

Este obligatoriu dezinfectarea mâinilor la intrare in spațiul
TURBO PARTY cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către echipa noastră.

Copiii sub 5 ani pot intra numai însoțiți de un adult și sub atenta supraveghere a acestuia.

Tălpile încălțărilor adăpostesc microbi, putând cauza răniri altor copii și deteriorarea suprafețelor și obiectelor din zonele de joacă. Ca urmare, este permis accesul în zona TURBO PARTY doar în șosete sau în botoși de interior. Pentru a evita aceste inconveniente, încălțările vor fi depozitate în spații special amenajate. (În cazul în care apar situații precum înlocuirea sau furtul încălțărilor, conducerea nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube create.)
Cu respect față de copii și părinții lor, ne preocupăm de sănătatea și siguranța lor. Prin urmare, copiii care prezintă simptome de boală (cum ar fi febră, răceală sau alte afecțiuni specifice vârstei) nu vor putea intra în zona de joacă.
Ne rezervăm dreptul de a le refuza accesul în scopul prevenirii răspândirii bolilor.
Punem în prim-plan siguranța și atmosfera armonioasă.
Orice incidente legate de comportament necorespunzător, agresiune fizică sau verbală între copii și/sau adulți, precum și nerespectarea regulilor evenimentului TURBO PARTY, pot duce la excluderea persoanelor implicate din spațiu, fără a se acorda restituirea taxelor de acces.

Vă informăm că nu este permis să aduceți mâncare sau băuturi din exterior în locație.

Numai clienții care cumpără un pachet de petrecere au permisiunea să aducă tortul festiv pentru evenimentele organizate la TURBO PARTY. Acest tort trebuie însoțit obligatoriu de un certificat de calitate emis de producător, în conformitate cu normele de igienă și siguranță în vigoare.
Suntem ferm convinși că nimic nu ar trebui să perturbe bucuria copiilor în timpul jocurilor lor. Prin urmare, accesul cu băuturi, mâncare, gumă de mestecat, etc. în zonele de joacă este complet interzis. Acestea pot fi consumate doar în zona special amenajată pentru mese.
În conformitate cu reglementările europene actuale, fumatul este strict interzis în toate spațiile TURBO PARTY, inclusiv utilizarea țigaretelor electronice, a dispozitivelor de vapare sau a altor dispozitive similare.
Accesul cu arme de orice tip, obiecte contondente, dure, ascuțite sau inflamabile este ferm interzis. Încălcarea acestei reguli va conduce la notificarea imediată a autorităților competente prin apelarea numărului de urgență 112.
Părinții au obligația de a verifica obiectele pe care minorii încearcă să le introducă.
Pentru a menține o atmosferă echilibrată și calmă, copiilor nu li se permite să aducă bijuterii, jucării sau obiecte personale, inclusiv telefoane mobile, dispozitive electronice etc., în interiorul locului de joacă. Nu vom putea fi făcuți responsabili pentru pierderea sau deteriorarea acestor obiecte, responsabilitatea cărora revine în totalitate participanților la TURBO PARTY.
Va rugăm să vă spălați pe mâini înainte de a intra în spațiul de joacă și după ce utilizați toaleta, pentru a asigura o igienă adecvată
Când capacitatea maximă a spațiului este atinsă, nu mai este permis accesul suplimentar.
Accesoriile party reprezintă recuzita, sunt proprietatea TURBO PARTY și pot fi folosite doar în timpul petrecerii, pentru fotografii sau alte activități realizate împreună cu echipa de entertaining.
Distrugerea sau deteriorarea spațiului de joacă și/sau a echipamentelor, ca urmare a nerespectării instrucțiunilor primite, a neglijenței sau a utilizării necorespunzătoare, implica luarea unor măsuri legale pentru recuperarea daunelor, conform legislației în vigoare. Părinții vor fi considerați responsabili și vor trebui să suporte integral costurile reparațiilor sau înlocuirii obiectelor deteriorate.
Dorind să asigurăm o atmosferă de relaxare și plăcere pentru toți copiii, vă rugăm să aveți în vedere că este interzisă exprimarea vulgarităților sau comportamentul necivilizat.
Respectarea indicațiilor personalului nostru și a regulilor de siguranță este esențială pentru menținerea unui mediu plăcut și lipsit de evenimente nedorite în locul de joacă, astfel încât toți cei prezenți să se simtă confortabil. Din acest motiv, neglijarea acestor indicații ar putea conduce la eliminarea persoanelor care creează probleme din zona locului de joacă și la interzicerea accesului lor în viitor.
Este responsabilitatea părinților să se asigure că cei mici sunt îmbrăcați corespunzător pentru activitățile fizice din locul de joacă, pentru a preveni accidentele sau situațiile de suprasolicitare cauzate de căldură sau deshidratare

Informatii suplimentare

În cadrul spațiului TURBO PARTY, nu sunt disponibile servicii destinate îngrijirii sau educației copiilor, cum ar fi creșa, grădinița sau serviciile de bonă.

Avansul necesar pentru a rezerva petrecerea este de 500 Lei, variabil în funcție de nivelul de complexitate al evenimentului. Acest avans nu este returnabil.

În cazul anulării petrecerii, suma avansată va fi pierdută.

În situația în care organizarea petrecerii devine imposibilă din motive întemeiate, vă oferim posibilitatea de a reprograma evenimentul, sub rezerva disponibilității spațiului TURBO PARTY. Reprogramarea poate avea loc în zilele de luni până vineri, nefiind disponibilă în timpul sfârșitului de săptămână (pentru mai multe detalii, vă rugăm să solicitați informații suplimentare).

Costurile aferente evenimentului sunt calculate pe baza numărului de participanți confirmați. Astfel, veți achita pentru numărul de participanți confirmați, indiferent de numărul real de participanți la petrecere. În situația în care la petrecere se prezintă mai mulți copii decât ați confirmat inițial, veți fi taxați suplimentar pentru diferența de număr, respectiv 100 de lei/persoana.

Utilizarea Spațiului de joacă și Regulile

Spațiul de joacă este conceput pentru a fi utilizat de copii cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani. Copiii cu vârsta sub 3 ani trebuie să fie însoțiți în mod constant de un adult.
• Accesul în zona de joacă este permis doar în șosete. Intrarea cu încălțăminte este interzisă atât pentru copii, cât și pentru adulți.
• Vă rugăm să depozitați încălțămintea, poșetele și alte obiecte în spațiile special destinate acestora. Nu lăsați obiecte de valoare nesupravegheate. Nu vom putea fi făcuți responsabili pentru pierderea acestor obiecte, responsabilitatea cărora revine în totalitate participanților la TURBO PARTY.
• Personalul TURBO PARTY are rolul de a facilita accesul la facilitățile spațiului. Responsabilitatea pentru desfăşurarea petrecerii aparține in totalitate clientului care a închiriat spaţiul.

Siguranța și Comportamentul

Este interzis accesul în spațiul de joacă cu obiecte ascuțite sau periculoase.
• Copiii nu au voie să arunce cu bile în afara perimetrului piscinei cu mingi.
• Utilizarea toboganului este permisă doar în poziție șezând și coborârea se face pas cu pas.
• Nu se admit comportamente agresive sau comportament necivilizat.
Persoanele implicate în astfel de situații vor fi îndrumate să părăsească spațiul.

Responsabilitate și Concluzie

Utilizarea spațiului se face pe propria răspundere de către fiecare client.

Vă rugăm să citiți regulamentul și prețurile afișate înainte de a semna contractul.

Respectarea regulilor ne permite să oferim un mediu sigur și plăcut pentru toți participanții.

Nu suntem responsabili pentru consecințele rezultate din necitirea sau nerespectarea regulamentului.

Ne rezervăm dreptul de a selecta clienții.

Mulțumiri

Vă rugăm să urmați instrucțiunile supraveghetorilor TURBO PARTY.

Conducerea își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulamentul sau manifestă comportament violent.

Vă mulțumim pentru înțelegerea dumneavoastră și pentru asigurarea siguranței copiilor dumneavoastră.

Cu respect,

Echipa TURBO PARTY